Entreu  a Clements

Per treure màxim rendiment a l'est sistema web ha de registrar com a usuari de clements.es omplint el formulari accessible des d'aquí.

A més és possible registrar seguint els següents passos. Quan vostè trobi el producte que desitgi adquirir premi sobre el botó "COMPRAR". Seguidament el sistema li demanarà que introdueixi el seu usuari i contrasenya, però si no disposa d'aquestes dades s'haurà de donar d'alta al formulari inferior. Un cop omplert el formulari de registre, rebrà un missatge en el compte de correu electrònic indicada amb la informació necessària per autentificar-te en el sistema i prosseguir el procés de compra.

Esculli el seu producte

Tal com s'ha descrit en el punt 1, per poder realitzar un procés de compra ha disposeu d'un usuari i contrasenya, com a usuari registrat de clements.es. Si encara no és usuari registrat llegiu el punt 1 "Registreu-vos a Clements". Un cop tenim usuari i contrasenya simplement hem de prémer sobre el botó "COMPRAR" del producte que volem adquirir. Seguidament el sistema li sol · licita que es autentificar, és a dir, que Introduir el seu usuari i contrasenya. Si ha oblidat la seva contrasenya o desitja donar-se de baixa pot sol · licitar des d'aquesta mateixa pantalla.

Un cop autentificats com a usuaris, el sistema insereix a la cistella de la compra el producte seleccionat, pot seguir comprant o simplement, processar la seva compra. Cal destacar que en la cistella de la compra vostè podrà incrementar o rebaixa la quantitat així com obtenir informació sobre el total del seu comanda, iva ...
 
Inicieu el procés de compra

Un cop disposi dels productes que desitja adquirir a la cistella de la compra, simplement ha d'iniciar el procés de compra, prement en el botó inferior dret "Processar compra". A continuació el sistema li presenta les seves dades personals (per si vol fer algun canvi) amb les dades d'enviament que consisteixen a seleccionar la destinació i la seva adreça d'enviament. Cal destacar que pot utilitzar l'adreça de les seves dades personals com la seva adreça d'enviament o simplement introduir l'adreça on voleu rebre la comanda.

 Un cop realitzat aquest simple procés, la comanda està en curs ... En poques hores clements.es es posarà en contacte amb vostè.

 Carnet Jove

Indicar número del carnet Jove, per poder beneficiar-se del 10% de descompte.