Qui som

La millor selecció de mobiliari auxiliar, articles de la Llar i Decoració.

Clements.es és el portal d'internet de l'empresa Salar, SA, empresa especialitzada des de 1965 en el disseny, fabricació i distribució de tot tipus de solucions d'arxiu CD, arxiu DVD, taules d'escriptori, taula de TV, taules en disseny en vidre temperat, caixes cd, caixes dvd, i articles de decoració en vidre temperat, mobiliari auxiliar en vidre i qualsevol tipus de promoció de màrqueting.

A la nostra web li presentem una selecció d'articles per a la Llar i Decoració perquè pugui adquirir d'una manera fàcil i segura els productes que més li agradin:

 
Disseny en Vidre: Taules de centre, taula auxiliar, consoles, taula TV - DVD, taula escriptori, cubs i vitrines, arxivador cd, arxivador dvd, llums i tot tipus de complements de la llar com: marcs, posagots, papereres, paraigüers etc.

 
Mobiliari Auxiliar: Taula d'ordinador, taula TV, taula per a TV Plasma, suport per a la CPU i cadira d'oficina. Mobles Multimèdia: Arxivador cd, arxivador dvd, moble cd, moble dvd, arxivador de cd - dvd amb porta, arxivador cd - dvd de paret, arxivador cd - dvd sobretaula.


Arxivador Multimèdia: Arxivador cd, arxivador DVD, estoigs CD, estoigs DVD, estoigs amaray, estoig tipus blu-ray, estoig dvd reporteje, estoig dvd loc, pack de caixes de CD.
 
Campanyes de Màrqueting: Carpetes promocions, mobles per a cd - dvd, mobles curs d'idiomes, prestatgeria per a llibres, porta cd - dvd, arxivador cartes, safata 1 cd safata 2 cd, safata 3 cd, safata monedes, porta metàl · lics, llauna porta cd , safata bitllets i monedes, maletí marqueteria, estoig injecció, safata modelada, estoig termoconformat, caixa targeta visites, caixa calendari, caixa per a joc de butxaca, botó adhesiu per cd-dvd, borsa dv-dvd, set oficina.

 
Si vostè necessita algun model d'unes característiques determinades, no dubti en consultar-nos, l'assessorarem i li facilitarem una solució funcional dissenyada a mida.

 
Avantatges de CLEMENTS.ES

Comprar és fàcil, ràpid i segur. Tan fàcil com entrar al nostre web, realitzar la seva comanda en menys de 5 minuts i rebre còmodament en l'adreça indicada. Sense compromisos Registrar-se a la nostra web no implica cap compromís, ni quotes, ni compres mínimes i podrà rebre si voleu tota la informació i ofertes dels nostres productes.

 

La nostra empresa

Clements. ÉS, és la botiga on line dedicada a la venda al'engròs i al Detall de mobiliari auxiliar, articles de la Llar i Decoració. Som fabricants i majoristes del sector, la qual cosa ens permet poder oferir uns preus excepcionals en els nostres articles. Unit a una exigent selecció de models i articles fa que a la nostra botiga OnLine trobi la solució perfecta per a qualsevol regal o detall especial que decori la seva llar. Per a qualsevol consulta addicional sobre el producte o el funcionament de la nostra botiga, no dubti en consultar omplint el formulari de contacte. Li tendirem gustosament.

 

Salar, S.A. (Clements)
NIF: A-08369571
Full 2970 Foli 18 Tom 2804 Llibre 2179 Secció 2a
C / Schumann, 14 Pol.Ind. Can Jardí
08.191 - RUBI (Barcelona - Espanya)